Kandidatenlijst GR2018

Campagnebanner ChristenUnie Moerdijk

Kandidatenlijst ChristenUnie Moerdijk 

Hieronder vindt u onze kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Zie onder de lijst informatie over de bovenste 5 kandidaten.

 1. Dhr. L. Schreuders (Bert)
 2. Dhr. J. Oskam (Jan)
 3. Dhr. H.J. Keur (Henk Jan)
 4. Mw. J.C.D. Franssen-Jung (Jeanette)
 5. Dhr. J.C.P.J. Coremans (Jeffrey)
 6. Dhr. M. Strootman (Marc)
 7. Dhr. G. de Wit (Gerrit)
 8. Mw. A.C. van Oord-Nieuwenhuizen (Adri)
 9. Dhr. D. Burgers (Dingeman)
 10. Dhr. J. Koning (Jan)
 11. Dhr. P.C. van Dueren-den Hollander (Piet)
 12. Dhr. D.C. Groenendijk (Kees)
 13. Dhr. P. van Veelen (Peter)
 14. Dhr. G.J. Otto (Gerrit)
 15. Dhr. D. de Jonge (David)
 16. Dhr. J.M. van der Put (Johan)
 17. Dhr. C. Grootenboer (Kees)
 18. Mw. J.M. de Fijter-Zwijnenburg (Jannie)
 19. Dhr. P.J. Moerland (Piet))
 20. Dhr. A. den Hollander (Anton)
 21. Mw. D.A. Baas-van der Panne (Dicky)
 22. Mw. F.W.B. Plug-Snijders (Fredirika)
 23. Dhr. J.G. Heming (Jan)
 24. Mw. T. Dalemans-Huizinga (Tinie)
 25. Dhr. C. Spek (Cees)
 26. Dhr. L.A. Nieuwkoop (Leen)

Bert Schreuders

Mijn naam is Bert Schreuders en ik mag voor de 3e keer uw lijsttrekker zijn in de Gemeente Moerdijk voor de ChristenUnie. Sinds 2010 zit ik al in de Raad en voorheen was ik jarenlang bestuurslid voor de toenmalige RPF in Klundert en naderhand in de gemeente Moerdijk. Ik ben getrouwd met Jannie en wij hebben 4 kinderen en inmiddels 5 kleinkinderen. Door de ziekte van Jannie ben ik op 1 september 2015 gestopt te werken bij de Rabobank en ik ben per 1 maart 2016 met pensioen gegaan om mij volledig te wijden aan de zorg voor mijn echtgenote. Naast de politiek ben ik ook actief, indien nodig, in onze Gereformeerde Kerk in Klundert als voorganger en ik draai mee in de weeksluitingen van de Mauritshof. Voor ontspanning doe ik aan tennissen en sinds kort zit ik op de sportschool.

 

Jan Oskam

Ik ben Jan Oskam, 70 jaar en gepensioneerd. Geboren in Schoonhoven, 47 jaar getrouwd met Judith, 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik woon alweer 42 jaar met plezier in Zevenbergen en ben al heel lang ouderling in de Hervormde Gemeente Zevenbergen.

Sinds 2002 ben ik burgerlid voor de ChristenUnie en secretaris van ChristenUnie West-Brabant. Ik heb inmiddels veel ervaring in de politiek, en wil me de komende 4 jaar weer met veel energie inzetten voor onze gemeente en voor al onze burgers, vooral voor de meest kwetsbare.

 

Henk-Jan Keur

Mijn naam is Henk-Jan Keur en ben 44 jaar oud, getrouwd en heb 3 mooie dochters. Ik werk in en bij de gemeente Steenbergen. Die ervaring komt mij goed van pas bij het politieke werk in de gemeente Moerdijk.

In mijn vrije tijd wandelt, fietst en luistert ik veel naar muziek.

 

Jeannette Fransen

Mijn naam is Jeannette Fransen. Ik ben 49 jaar oud. Sinds 1994 woon ik met mijn man Martien in het buitengebied van het mooie Willemstad. Hier hebben we 5 kinderen mogen ontvangen. Zij zijn nu tussen de 6 en 20 jaar oud. We zijn als gezin aangesloten bij de Protestantse Gemeente in Willemstad, waar we veel warmte en betrokkenheid mogen ervaren.

Hoewel ik ben opgeleid voor het onderwijs, gaat het grootste deel van mijn tijd naar de zorg voor mijn gezin. Op de school van mijn jongste zoon ben ik als vrijwilliger actief met allerlei taken. Dat doe ik met veel plezier.

Werken met kinderen en jongeren heeft mijn belangstelling omdat zij de wereld nog mogen leren kennen en zich nog moeten ontwikkelen. Maar ook voor volwassenen is het goed om je opvattingen af en toe eens kritisch te bezien.

Verder bevind ik mij graag in de natuur om te genieten van Gods schepping. Ook kunst en cultuur hebben mijn interesse.

De belangstelling voor politiek hebben zowel mijn man als ik van huis uit meegekregen. Er werd en wordt volop gediscussieerd. Dat proberen wij ook aan onze kinderen door te geven. We mogen dankbaar zijn dat we in een vrij land leven en onze stem mogen laten horen.

Vanuit mijn christelijk geloof wil ik sociaal en maatschappelijk betrokken zijn. Openheid en eerlijkheid en vooral omzien naar mijn naaste vind ik erg belangrijk. Daarom voel ik me bij de ChristenUnie erg thuis.

 

Jeffrey Coremans

Mijn naam is Jeffrey Coremans en sinds 5 jaar woon ik met veel plezier in Zevenbergen. Sinds een paar jaar ben ik bezig om te kijken hoe ik een bijdrage kan leveren aan de gemeenschap op een manier waarbij ik ook mijn kennis als sociaal werker en student Sociologie in kan zetten. Daarom heb ik besloten mezelf verkiesbaar te stellen namens de ChristenUnie, een partij die ik een warm hart toedraag. Graag zou ik samen met u ervoor willen zorgen dat Moerdijk een prettige gemeente blijft om in te leven en waar we elkaar helpen als dat nodig is. U zult mij regelmatig door Zevenbergen zien lopen en mocht u vragen hebben of willen vertellen waar u in de gemeente tegenaan loop, twijfel dan niet om me aan te spreken.